HRM Advies

U bent als werkgever en ondernemer druk met zaken zoals strategiebepaling, marktaandeel, financiën en efficiency. U weet waar u in goed in bent en waar uw kansen liggen. Uw medewerkers zijn belangrijk, zij helpen u tenslotte de organisatie te laten groeien en succesvol te zijn. Maar gaat dat wel goed en heeft u daar voldoende tijd voor? Zitten de juiste mensen nog op de juiste plaats, zijn ze klaar voor de toekomst, hoe krijgt u die ene medewerker weer ‘in het gareel’ en wat zegt de wet inzake die arbeidsongeschikte medewerker?

U wilt een professionele invulling en uitvoering geven aan Human Resource Management maar heeft helaas geen HRM professional in huis. Met het HRM Advies van Eve’s Business krijgt u antwoord op bovengenoemde vragen. Maar dat niet alleen, u kunt ook zaken uit handen geven. Zo kunt u altijd een beroep doen op up-to-date expertise. Zonder de loonkosten van een vaste HRM professional.

Verbeter uw personele zaken en verlaag uw kosten, bel of mail ons voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.

Bianca Eve foto homepage